Parket leggen met gespecialiseerde materialen door Roku

Doe een beroep op een erkende professional voor het laten leggen van uw parketvloer. Roku  plaatst deze duurzame vloerbekleding in uw nieuwbouw en renovatieproject. Door te werken met een ervaren schrijnwerker weet het bedrijf uit Malle precies hoe uw parket het beste tot zijn recht komt in het interieur.

Detailwerk

Onder andere door de brede ervaring aan binnenschrijnwerken weet Roku uw parket te leggen met aandacht voor de kleinste details. U zal genieten van een perfecte afwerking van het midden van de kamers tot aan de zijkanten. Op deze manier onderscheidt het bedrijf van Ronny Van Gorp zich van de concurrentie.

Kwaliteitsvolle houtsoorten

Parket leggen in Malle en omgeving betekent dat u meteen Roku kan inschakelen. De firma maakt gebruik van gespecialiseerde apparatuur en producten van erkende merken om uw vloeren egaal en stevig aan te brengen. Ook bij de keuze van het hout wordt enkel gewerkt met de absolute tophoutsoorten.

Duurzaam

Dankzij de combinatie van kwaliteitsvolle parket, gespecialiseerde apparatuur en gedetailleerd werk beschikt u binnen de kortste keren over een erg duurzame parketvloer die voor tientallen jaren in uw woning kan liggen. U zal de vloer naar hartenlust kunnen gebruiken, ook met kinderen in huis, met een minimum aan onderhoud.

Contact

Geef de beste zorgen aan uw houten vloeren en regel gerust een afspraak met Roku voor het leggen van diverse parketvloeren.