Dakgoten in alle soorten en stijlen

Onderschat de aanwezigheid van dakgoten en regenpijpen aan uw woning niet. Ze zorgen er voor dat het regenwater van de daken niet tegen uw gevels loopt waardoor uw volledige woning in een betere staat blijft. Schrijnwerker Roku plaatst uw dakgoot rekening houdend met de bouwstijl van uw gebouw.

Garantie

De firma uit Malle heeft een duidelijk overzicht op de verschillende houtsoorten en de uiteenlopende kwaliteiten hiervan. Daarom gebruikt het voor de dakgoten aan uw woning hout van de allerbeste consistentie. Op die manier garandeert het dat de dakgoten voor tientallen jaren zullen meegaan.

Uitzicht

Regenpijpen en dakgoten bepalen uiteraard mee het uitzicht van uw woning. Om één geheel te vormen met uw bouwstijl kan het bedrijf van zaakvoerder Ronny Van Gorp diverse soorten en stijlen voor u uitwerken. Het gevolg is dat de afwerkingsstijl volledig bij het uitzicht van uw nieuwbouwwoning of gerenoveerde woning zal passen.

Renovatie

Oude dakgoten, die tekenen van slijtage vertonen, kunnen mogelijk nog gerenoveerd worden. Laat het team van Roku gerust even langskomen voor een controle van de dakgoten. Vanuit Malle komen de medewerkers ook naar u toe voor de heraanleg van bestaande dakgoten en regenpijpen. Dit kan onder andere bij een aanbouw.

Contact

Hou uw dakgoten in een goede staat en doe vandaag nog een beroep op Roku voor de plaatsing.