Binnendeuren in alle vormen en stijlen

Roku denkt graag met u mee tijdens uw zoektocht naar de meest passende binnendeuren voor uw gebouw. Vanuit Malle komt deze vakman naar u toe om uw ideeën te bespreken zodat de ideale binnendeuren in productie kunnen gaan. U heeft hierbij de keuze uit de meest uiteenlopende materialen van topkwaliteit.

Materialen naar keuze

Uw schrijnwerker houdt meteen rekening met de inrichting van uw interieur. Modern, klassiek, landelijk of strak, uw nieuwe binnendeuren krijgen de juiste toets zodat ze mooi in uw interieur passen. Om dit te verwezenlijken krijgt u de keuze uit de meest uiteenlopende materialen van de beste kwaliteit. Ga onder andere voor:

  • eikenhout
  • kerselaar
  • notelaar

Opmetingen

Nadat u een afspraak met Roku heeft gemaakt, komt het bedrijf uit de provincie Antwerpen langs op uw gekozen moment. U krijgt alle tijd om advies in te winnen en om uw voorkeuren te bespreken. De mogelijke houtsoorten, stijlen en afwerkingsmogelijkheden komen aan bod. Nadien zorgt de schrijnwerkerij voor nauwkeurige opmetingen.

Vakmanschap

Voor de uitwerking van uw bestelling aan buiten- en  binnenschrijnwerken gaan zaakvoerder Ronny Van Gorp en zijn team aan de slag in het eigen atelier. Op die manier heeft de firma alles binnen handbereik om vakmanschap en nauwkeurige projecten af te leveren. Zo wordt uw binnendeur geleverd en geplaatst precies zoals u ze besteld heeft.

Contact

Op zoek naar de juiste firma voor uw binnendeuren? In Malle maakt u zonder aarzelen een afspraak met Roku.