Nauwkeurig plaatsen van kasten op maat

Kasten op maat zijn zonder twijfel een meerwaarde voor elke ruimte in elke woning. Het is praktisch, mooi en duurzaam. Gebruik verschillende kleuren, afmetingen en afwerkingen en zo krijg je een zeer persoonlijk maatwerk. Wij kiezen steeds voor kwaliteitsvolle en duurzame materialen. Al ons maatwerk wordt met grote zorg door ons vervaardigd, van ontwerp tot oplevering. Wij maken op maat voor u: inbouw- en opbergkasten, dressings, keukens en badkamermeubels. De kasten kan je helemaal aanpassen aan je noden en wensen. Wij maken uw maatkast, die perfect aansluit bij uw interieur.

Contacteer ons

Inbouw- en opbergkasten

Inbouwkasten in uw hal, onder de trap of tegen een schuine wand, berging of garage, Roku maakt ze allemaal op maat en naar uw keuze. We zorgen voor sterk maatwerk, dat volledig is aangepast aan uw beschikbare ruimte. Een opgeruimde berging maakt het dagelijks leven toch wat gemakkelijker. Hierbij is maatwerk zeer belangrijk. De kasten moeten een aanwinst zijn voor uw woning. Voor advies moet u bij Roku zijn.

Dressing

Een dressing is eigenlijk een verzameling van kleerkasten in één ruimte, een inloopkast genoemd. Een dressing op maat voorkomt chaos, maar creëert juist ruimtes om uw kleren en spullen overzichtelijk op te bergen. Roku vervaardigt uw dressing zoals u hem wilt: volledig op maat en kwaliteit van de bovenste plank. Een dressing op maat is het perfect samenvloeien van praktische en esthetische punten, waar Roku oog voor heeft.

Keukens

Keukens van vandaag worden steeds meer en meer een leef-keuken. Er wordt dus veel tijd doorgebracht in deze ruimte. Roku kiest daarom voor kwaliteitsvolle en duurzame materialen, die aansluiten bij uw interieur. Een volledige houten keuken op maat kan ontworpen worden bij Roku in Malle. Wij vertrekken steeds van de wensen en verwachtingen van de klant, om hun unieke houten keuken op maat te realiseren. Naast kasten plaatst Roku ook de gewenste toestellen in je droomkeuken. Ook enkel het vervangen van een bestaand keukenblad of kastdeuren kunnen tot de mogelijkheden behoren.

Badkamermeubel

Roku ontwerpt en maakt badkamermeubels in alle stijlen. Deze schrijnwerkerij zorgt ervoor dat uw nieuwe badkamermeubel perfect aansluit bij de stijl en sfeer van uw badkamer.